דלפקי הגשה הם אולי האלמנטים בעלי הנוכחות האסטתית הגדולה ביותר בכל פרויקט של הקמת מסעדות או חדרי אוכל מוסדיים.
מטרת הדלפקים היא לשמור על חום/קור המזון בטמפרטורה הנכונה לאורך כל שעות הגשת הארוחה ומאידך למשןך את קהל הסועדים בישום הגשה עצמית בסגנון "בופה"
אנו מציעים מערכי הגשה מודולאריים ניידים, קבועים ומותאמים אישית במגוון של גדלים, תצורות וקלות בהפעלה ואחזקה.
בג.ג. נירוסטה אנו מלווים את היזמים/אדריכלים בתיכנון נכון של הדלפקים בהתאם לתקציב ולרמת הגמר הנדרשת.
דלפקי הגשה הם אולי האלמנטים בעלי הנוכחות האסטתית הגדולה ביותר בכל פרויקט של הקמת מסעדות או חדרי אוכל מוסדיים... (קרא עוד)